SCHOENEN VAN AKEN

ORTHOPEDIE

(SPORT) STEUNZOLEN

(SEMI-)ORTHOPEDISCHE SCHOENEN

MAATWERK

COMFORT DANKZIJ TRADITIE, VAKMANSCHAP, MAATWERK

Bij Schoenen - Orthopedie Van Aken werden al schoenen gemaakt toen er nog geen industriële schoenfabrieken bestonden. Oorspronkelijk werden volledige collecties binnenshuis geproduceerd. Bij de komst van de schoenfabrieken, verschoof de aandacht meer naar maatwerk en orthopedische schoenen en (sport)steunzolen.

Alle steunzolen en orthopedische schoenen worden in ons eigen atelier vervaardigd. Op basis van een correcte maatname door middel van wasplaatjes, blauwdruk, gips en schuimbakjes willen we de beste ondersteuning voor uw voet garanderen. Ook voor aanpassingen aan confectieschoenen kan u bij ons terecht.

STEUNZOLEN

Steunzolen worden steeds gemaakt op basis van een blauwdruk en afdruk in een schuimbakje of met behulp van een wasplaatje. Het materiaal waarin de zool gemaakt wordt, varieert in functie van het gebruik (sport, staand werk...) en de aandoening.

SEMI-ORTHOPEDISCHE SCHOENEN

Semi-orthopedische schoenen zijn confectie schoenen met een aangepaste leest, een aangepast materiaal en ruimte voor een steunzool. In functie van de problematiek en de aanbevelingen van uw arts kunnen we doorgaans meerdere modellen aanbieden.

ORTHOPEDISCHE SCHOENEN

Onze orthopedische schoenen worden volledig op maat van de klant gemaakt. We bieden een grote keuze qua model, snit en materiaal voor orthopedische schoenen zodat in samenspraak met de klant een perfecte oplossing gerealiseerd wordt.


Enkele voorbeelden vind u hieronder.

VOORBEELDEN ORTHOPEDISCHE SCHOENEN

PRAKTISCH

Schoenen - Orthopedie Van Aken is erkend door alle ziekenfondsen en (zorg)verzekeringen. Zowel voor steunzolen, semi-orthopedische schoenen als orthopedische schoenen kan u recht hebben op terugbetaling indien deze zijn voorgeschreven door een erkende arts-specialist.

CONTACT

Schoenen - Orthopedie Van Aken
Van Aken - Teblick bvba
Kruishuisstraat 38
2300 Turnhout
T.
014 41 11 12
info@schoenenvanaken.be
www.schoenenvanaken.be

BE 0645.743.648
RPR Antwerpen, afdeling Turnhout

OPENINGSUREN

Di - Do : 9u00 - 18u00
Vr : 9u00 - 12u00 en 13u00 - 18u00
Za : 9u00 - 17u00
Zon- en maandag : gesloten