Orthopedie

(sport-)steunzolen en
(semi-)orthopedische schoenen

De herfst- en wintercollectie staat online!

Beste klanten,

Omwille van de nieuwe corona-maatregelen is de schoenwinkel gesloten. Voor steunzolen en orthopedische schoenen op maat, blijven we werken op afspraak.
Gelieve ons hiervoor te contacteren via info@schoenenvanaken.be of op het nummer 014 41 11 12.

Indien gewenst, leveren we schoenen aan huis of kan u bestelde schoenen afhalen in de winkel.
Maak uw keuze in onze etalage of op de website en contacteer ons via info@schoenenvanaken.be of 014 41 11 12.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Vriendelijke groeten & zorg goed voor jezelf en elkaar!

Toon – Leen – Jef

COMFORT DANKZIJ TRADITIE, VAKMANSCHAP, MAATWERK

Bij Schoenen – Orthopedie Van Aken werden al schoenen gemaakt toen er nog geen industriële schoenfabrieken bestonden. Oorspronkelijk werden volledige collecties binnenshuis geproduceerd. Bij de komst van de schoenfabrieken, verschoof de aandacht meer naar maatwerk en orthopedische schoenen en (sport)steunzolen.

Alle steunzolen en orthopedische schoenen worden in ons eigen atelier vervaardigd. Op basis van een correcte maatname door middel van wasplaatjes, blauwdruk, gips en schuimbakjes willen we de beste ondersteuning voor uw voet garanderen. Ook voor aanpassingen aan confectieschoenen kan u bij ons terecht.

(SPORT)STEUNZOLEN

Steunzolen worden steeds gemaakt op basis van een blauwdruk en afdruk in een schuimbakje of met behulp van een wasplaatje. Het materiaal waarin de zool gemaakt wordt, varieert in functie van het gebruik (sport, staand werk…) en de aandoening.

SEMI-ORTHOPEDISCHE SCHOENEN

Semi-orthopedische schoenen zijn confectie schoenen met een aangepaste leest, een aangepast materiaal en ruimte voor een steunzool. In functie van de problematiek en de aanbevelingen van uw arts kunnen we doorgaans meerdere modellen aanbieden.

ORTHOPEDISCHE SCHOENEN

Onze orthopedische schoenen worden volledig op maat van de klant gemaakt. We bieden een grote keuze qua model, snit en materiaal voor orthopedische schoenen zodat in samenspraak met de klant een perfecte oplossing gerealiseerd wordt.

Contact

Wij staan u graag te woord voor alle vragen en informatie

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.